Vanwege het succes van Website Care onder de klanten van Robin Tepe is de dienst verder geprofessionaliseerd. Nu is het nog toegankelijker én duidelijker hoe Website Care jouw website kan verrijken.

Controle en Transparantie

Website Care is een betaalbare en transparante manier om controle te houden over je website. Mijn drijfveer om de dienst te starten kwam dan ook vanuit de wens om klanten beter te verbinden met hun nieuwe product. Ook wanneer jouw expertise niet bij websites of digitaal ligt, is Website Care consistent en overzichtelijk. Door op een gewenste frequentie een duidelijk rapport met eigen gekozen onderwerpen te ontvangen ben je altijd op een transparante manier de hoogte van de status van jouw website en kun je tijdig actie ondernemen.

Vernieuwingen

Waar Website Care voor driekwart jaar een verborgen formulier was die klanten aangeboden kregen na de afronding van een project, krijgt de dienst nu een volwaardige website met overzichtelijke uitleg en een hoogwaardig afrekensysteem. Daarnaast zijn de transparante modules nu in pakketten te verkrijgen zodat de keuze makkelijker gemaakt is.

Wat als ik al Website Care heb?

Wanneer je al eerder Website Care aangeschaft hebt blijft dit abonnement werkzaam tegen dezelfde kosten en onder dezelfde voorwaarden. Website Care is een maandelijks abonnement die elk jaar betaald wordt. Wanneer je houdige abonnement verlopen is, zul je overstappen op het nieuwe systeem. Robin Tepe staat altijd klaar om je persoonlijk te ondersteunen wanneer nodig om het juiste pakket uit te zoeken. Als je eerder wilt overstappen op het nieuwe systeem kun je het huidige abonnement annuleren en het gewenste pakket aanschaffen.

 

Het vernieuwde Website Care is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar.

Robin Tepe

Robin Tepe

Ik ben een interaction designer en ik deel mijn liefde en kennis over design, marketing, techniek en innovatie graag met iedereen op dit blog.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *